top of page

Om Oss

Har du lyst på en "ny" bruktbil? Sliter du med å selge den du har?
Trenger bilen din litt omsorg, pleie og en god vask? Innvendig? Utvendig?

Vi er her for å gjøre din hverdag enklere og bedre!

Hva vi gjør

"Nåken skal jo ta driten itte andre!"

Tidsklemmen er et velkjent fenomen for mange, og vi kan vedde på at du har kjent på følelsen når du setter deg inn i bilen; "Pokker. Jeg skulle ha vasket bilen!".  Eller "Pokker.. Der gikk ikke bilen gjennom EU-kontrollen!". 

Det er DER vi kommer på banen!

Bilen består av mange komponenter som igjen består av mange deler, og disse krever vedlikehold. 

Vi har sikkerheten i høysetet. 

Vår visjon

Vi ønsker å skape sikre arbeidsplasser, drive med det i brenner for og bidra til lokalsamfunnet. Vi kjøper alt vi kan fra lokale aktører her på Askøy og prøver å bidra til et triveligere lokalmiljø med å dele på vår kunnskap, sjarme og entusiasme.

For oss er trivsel på arbeidsplassen viktig og vi byr ofte på dårlig humor og fantastisk tørre vitser. 

Det å gi nytt liv til gamle biler er viktig i våre øyne med tanke på bærekraft og det å motarbeide bruk og kast mentaliteten som rår hos mange.  Fornøyde kunder er vårt hovedmål, alltid!

Dette er oss

H-Bil består for øyeblikket av Ernst og Jan. To supertrivelige, allsidige og kunnskapsrike handymenn. 

Ernst - Potet nummer 1

Ernst har drevet H-Bil eller Haraldsen Bruktbil nå i 3 år. Tidligere har han jobbet som service ingeniør offshore, jobbet på båtbyggeri, oljerigg og transport. På hjemmebane har han totalrenovert to hus, bygd flere garasjer og er også utdannet rørlegger. Ernst har vært bilinteressert siden han kunne gå og han har også stor interesse for båt.

Jan - Potet nummer 2 (også kalt for Settepoteten)

Jan kan faktisk settes til alt. Han har drevet for seg selv i 5-6 år og er entrepreneur av hjerte. Han er også utdannet service ingeniør  og jobbet offshore, jobbet i transportbransjen, vært bud, jobbet innen gaming og bygget/ rehabilitert 5 hus og flere båter. Han har også reist mye, jobbet med mange nasjonaliteter og har mye erfaring når det kommer til forståelse, kultur og samarbeid. 

Hva kundene sier om oss:

Yvonne Rouppert

Fikk vasket bilen min både utvendig og innvendig - og har bare godord å komme med. Fantastisk service! På H-Bil er de grundige, profesjonelle, hyggelige og kunnskapsrike! I tillegg ligger de veldig sentralt! Leverte bilen på vei til jobb og hentet den på vei hjem igjen. Enklere blir det ikke! Og til en super pris! Dette firma kan jeg anbefale på det varmeste

Adrian Redmond

Fantastisk service! Det er faktisk mulig å ha en "personlig" opplevelse når du selger og kjøper bil, her er det en god følelse i butikken.

Anbefales! Og bare drømmer om at bilen er like god som servicen.

Rudi Razz Soltvedt

Leverte bilen til rens og salg hos H-Bil i Kleppestø. De fikset alt ved salget og oppnådde en god pris.
 

Anbefales!

Takk for god hjelp og service Ernst!

Catharina Konow Johannessen

Elto Regnskap AS kan anbefale H-Bil til rens av skitne dørmatter! De tok utfordringen og vi er veldig fornøyd med det rene resultatet.

bottom of page