top of page

Bruktbil

Vi leverer kvalitet og personlig service!

Det er enkelt og trygt å handle hos oss!

Har du bestemt deg, så kan du få bilen med deg på timen.
Vi fikser alt du trenger!

Våre biler

Vi kommer ikke til å legge ut alle bilene vi har til salgs her, men har samlet disse på Finn.no for å gjøre det enkelt for deg.

 

Ettersom det er mange biler i omløp til en hver tid, så sjekk gjerne ut H-Bil på Facebook, på Finn.no, eller ta kontakt med oss for å høre hva vi har inne eller om du ønsker å selge.

Gleder oss til å høre fra deg!

Kvalitet i alle ledd

Vi er selektive med hvem vi samarbeider med og knytter kun til oss seriøse og profesjonelle aktører. Dette for å sikre kvaliteten i alle ledd!

Kunnskap og erfaring

Ernst har hatt bil som lidenskap siden tenårene og har inngående kunnskap om de forskjellige bilenes kvaliteter og eventuelle utfordringer. 

Personlig service

Vi er opptatt av å bygge tillit og levere service til alle våre kunder. Derav ; "We car(e). 

Et trygt kjøp!

Hvorfor velge bruktbil fra oss

Ernst er utdannet mekaniker og tar alltid sjekk på bilen før han tar inn nye biler. Deretter leverer han fra seg bilen til et uavhengig, autorisert verksted for kontroll og EU godkjenning. Bilene blir rustbehandlet med fluid film, om nødvendig, før de går videre til Jan's Spa-avdeling.

Vi har samarbeid med Gjensidige Forsikring og Nordea Finans, som gjør at handelen kan gjennomføres på timen.

 

H-Bil er godkjent forhandler av statens vegvesen. Vi avregistrere bilen vi får inn via autoreg. Vi oppbevarer skiltene hos oss i påvente av at bilen blir solgt. Registrering tar bare noen minutter.
NB: Husk Bank-ID.

Tidligere biler

Her er et utvalg av biler vi har hatt for salg tidligere.

bottom of page